Vår historie

Våre tinntrådarmbånd

Truja AS ønsker å formidle samisk tradisjonell håndverk /duodj. Dette er for oss en viktig del av våre nordiske tradisjoner . Våre tinntrådarmbånd er laget av tinntrådfruen. De skal symbolisere en hyllest til det tradisjonelle, vakre, spesielle og håndlagde. Vi i Truja AS ønsker å gi deg en liten smak fra et vakkert og flerkuturellt område i nord.

Tinntrådarmbånd med håndlaget gravert reinhornbrikke. Brikken finnes med soltegn, hjerte, rype, keltisk hjerte og lavvo. Festes med reinhornknapp. 

Vi lager tinntrådarmbånd i forskjellige bredder og lengder. Farge på skinnet bestemmer du.

.

Våre tinntrådarmbånd er håndsydd i eksklusivt og mykt garvet reinskinn. Tinntråden er importert fra Sverige og inneholder 4% sølv, som gir et flott utseende. Her er et bitte lite utvalg av våre tinntrådarmbånd. Ønsker du å se mer trykk på butikken eller besøk min Facebook side “tinntråd fruen”. Her er en liten film fra da jeg startet med min hobby https://fb.watch/8HBqMDKu9h/

Her er et lite utvalg av våre bestselgere. Armbåndene er 1,9 cm og har tre rader med fletting. Gravert reinhornbrikke som vi har produsert selv.

Les gjerne omtalen vi fikk i den Kvenske avisen Ruijan. https://www.ruijan-kaiku.no/lager-kvenskinspirerte-armband/#

Du kan også lese omtalen i Kronstadposten : Uttrekk

Vi ønsker å ta godt vare på våre kunder

Ønsker du et helt spesielt tinnarmbånd? Ta kontakt og vi designer den etter ønske.

Address List

Social Networks

Links List

ORGANISASJONSNUMMER

972 752 514

Handle etter kategori

Nyheter

Bestselgere